vouwfiets-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Lichtgewicht vouwfietsen

Filters

Filter op:
Merk
Toon resultaten (14)
Prijs
Toon resultaten (14)
Wielmaat
Toon resultaten (14)
Gewicht
Toon resultaten (14)
Kleur
Toon resultaten (14)
"vouwfiets-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Lichtgewicht

Makkelijk mee te nemen vouwfietsen

Mobiliteit is van groot belang bij de keuze van een geschikt vouwfiets. In ons assortiment vindt u modellen die licht van gewicht zijn en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Deze vouwfietsen kunnen overigens over dezelfde eigenschappen beschikken als de zwaardere modellen.

Minimalistisch vormgegeven

Versnellingen, handremmen en een bagagedrager zijn in het ontwerp vaak achterwege gelaten, maar hier bestaan ook uitzonderingen op. Vouwfietsen onder 12 kilogram zijn daarmee uitstekend te gebruiken door bijvoorbeeld studenten die over weinig opbergruimte beschikken en forenzen die dagelijks behoorlijke afstanden moeten overbruggen.

Laatste reviews

  • Positief : gemakkelijk te vouwen en mee op de trein, hij voelt licht aan bij het tillen. Door de brede banden rijdt hij stabiel in de stad ( denk aan de kruispunten waar tramsporen liggen, zou je met dunne bandjes gemakkelijk kunnen valle n Negatief zijn o.a. handlebars die klem raken tussen de spaken ( ik heb ze verwijderd met een inbussleutel : ze zijn eigenlijk niet nodig ) Regelmatig controleren of dat alle schroeven vast blijven zitten is echt nodig. Door intensief gebruik heb ik de dunne spatbordjes vervangen door brede metalen. Achter buitenband heb ik net vervangen daar ik regelmatig overhindernissen (ongelijke kasseien ) moet fietsen. Met zulke fantasiespaken kan men geen reflectoren plaatsen tussen de spaken, dus altijd zien dat buitenbanden reflectorenbandje hebben;
    Bizobike Trendy II vouwfiets Snel geleverd: vanaf €639,-
    Bizobike Trendy II vouwfiets

Veelgestelde vragen

Dahon Speed Uno vouwfiets

Vraag: Moet ik het fiets zelf in elkaar zetten?

Antwoord van onze expert: De fiets wordt vrijwel volledig in elkaar gezet afgeleverd. U zult zelf een paar kleine handelingen moeten verrichten, maar dit is erg eenvoudig.

Bizobike Vision vouwfiets

Vraag: Er staat geen lengte aangegeven. Wat is maximale lengte??

Antwoord van onze expert: 86cm

Bizobike Trendy II vouwfiets

Vraag: Kan ik een fiets kopen met het fietsplan hier?

Antwoord van onze expert: Uw werkgever of de organisatie zelf kan gewoon een bestelling plaatsen.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.